Наставникът на Хебър, Владимир Манчев, похвали играчите си за показания характер по време на нулевото реми срещу състава на Спартак Варна. Специалистът изрази и задоволството си, че Хебър отново може да домакинства на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. 

„Днешният ден беше емоционален, което повлияя на нашата игра, както и вятърът, който развали двубоя. Много сме доволни, че отново можем да играем в Пазарджик и се надявам, че ще радваме феновете с добри игри“.

„Имахме две добри ситуации в първото полувреме, но не вкарахме. През втората част останахме с 10 и мислехме повече да запазим точката, за да опазим и дистанцията от Спартак. Такава беше ситуацията, но не сме излизали за равенство“.

„Доволен съм, че показахме характер. В предишни мачове това ни липсваше. Феновете ни помогнаха и нашите играчи бяха много агресивни. Имаше доста нарушение и не беше приятно за гледане, но при тези атмосферни условия беше трудно да се прави нещо по-добро. Поздравявам играчите, защото с такива мачове се калява характер и се изгражда по-позитивна атмосфера в съблекалнята“.

„Доста ме тормозят малкото голове. Анте ще се нуждае от известно време, тъй като не е бил с отбор от известно време. Надявам се, че ще му дойде жълтата карта през следващата седмица. Трябва да работим, за да сме по-концентрирани пред гола, защото това може да ни донесе и повече точки“.

„Надявам се да покажем същата игра срещу Славия и да покажем това, което тренирахме – по-комбинативна и бърза игра. Ще искаме да вземем максимума от мача в Овча Купел“.

„Веднага се видя разликата днес, като играем у дома. Надяваме се да имаме пълен стадион още за следващия мач срещу Левски и това даде криле на играчите“, завърши Манчев.