Атакуващият играч на Славия Питър Макрилос беше избран за Играч на кръга след мачовете от 19-ия кръг на efbet Лига от треньорите в елитната ни дивизия. Той реализира две от попаденията при успеха на "белите" над Арда Кърджали с 3:2. Това е негова първа подобна награда.

"Благодаря много за тази награда, благодаря на съотборниците ми, както и на клуба, те ми помогнаха да я спечеля", коментира той.

"Благодарен към за наградата, не съм я очаквал, искам да помогна на отбора да излезе от това положение, в което се намира в момента. Атмосферата в тима не е много добра, след като вчера загубихме двубоя, фокусирани сме в следващия двубой. Отношенията между играчите са добри, опитваме се да излезем от ситуацията. В един мач играем добре, в друг не толкова", добави още Макрилос.

"Славия е голям клуб, с история и традиции, чест е за мен да играя за този отбор, това е крачка в развитието ми, надявам се да подобрявам играта си и да помагам на Славия. Играл съм в Англия, Гърция и Финландия, тук равнището на първенството е доста високо, затова дойдох да играя тук, това е мое мнение", добави Макрилос.

"Всеки мач е важен, целта е да спечелим максимално възможния брой точки, искаме да побеждаваме във всеки един мач, искам да играя като в мача с Арда, както и всеки мач да печелим. Моят ум е ангажиран изцяло в Славия, дойдох тук да играя за Славия", каза още играчът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.