Има шанс кредитът на Левски да е от ЦСКА или ЦСКА 1948. Това заяви пред "Gol.bg" Георги Илиев-Майкъла по повод финансовата криза на "Герена".
"Сините" взеха заем, за да платят заплати на персонала, в това число и футболистите, но не разкриха от коя фирма са получени парите.

26 снимки

 "Има малък заем към малка фирма. Вчера обявихме сумата, за да разсеем спекулациите по произхода на средствата. Фирмата постави като условие, ако е възможно да не се центрофугира името й в публичното пространство", каза изпълнителният директор на 26-кратния шампион на България Павел Колев.

Според Майкъла, не е изключено парите да са дошли от един от двата "червени" клуба и обясни мотивите си за тези съмнения.

"Наско Сираков е близък приятел с Гриша Ганчев, а Цветомир Найденов искаше да е спонсор на Левски. Наско е куче, но трябва прозрачност. Поздравления на шефовете, на феновете, че се борят с всички сили да спасят клуба. Сираков ми е приятел и не искам да го коментирам. Щом така се става собственик на Левски, аз да опитам да взема Манчестър Юнайтед", заяви Илиев.

Той прогнозира, че "сините" ще победят Берое в мач от 1-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Герена" в понеделник от 20.00 часа.