Директорът в Palms Bet - Лъчезар Петров, изрази задоволството си от подписването на новия договор с Левски. Букмейкърската компания удължи спонсорския контракт със "сините" с още една година. 

"Радостен съм, че обявяваме продължаването на нашето партньорство. Изключително доволни сме от първия договор, бе ползотворно решение, така че лесно решихме да го продължим. Много бързо се случиха нещата, бе въпрос на размяна на няколко имейла."

Антон Узунов
69 снимки

"На десния ръкав на официалната мачова фланелка ще присъства нашето лого. Дано обстановката се нормализира бързо, за да може пълноценно да взаимодействаме. Предвидили сме доста фенски активности, но това вероятно ще се случи другия полусезон. Договорът стартира от 1-и декември. За нас бе важно в този труден момент да помогнем, за да помагаме активно още през тази година. Друго важно нещо е, че с подписването на договора по никакъв начин не държим да сме ексклузивни. Т.е. всички други компании от бизнеса могат да се включат и да помагат на клуба." 

А какво сподели изпълнителният директор на "сините" - Павел Колев, можете да видите ТУК! 

Антон Узунов
21 снимки

"В момента работим по съвместен проект, който е изцяло ориентиран към феновете. Надяваме се съвсем скоро да имаме повече подробности. Благодаря на всички от клуба за бързата комуникация", допълни още Петров. 

"Фактът, че продължаваме партньорството си, означава, че то е важно. Нашата помощ не е безвъзмездна. Ние получаваме всички дивиденти, които марката "Левски" носи, така че за нас е полезно." 

"Ние все още имаме свободата и възможността да сключваме такъв тип партньорства. Занапред никой не може да гарантира. Обстановката е усложнена, ние също сме отрасъл, който повторно затвори и в момента ние също страдаме, но въпреки всичко партньорството с Левски е много важно. Както ние да помогнем на клуба, така и да вземем всички позитиви от него", допълни Петров. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.