Вратарят Мартин Луков се завърна у нас и подписа с Арда. Стражът говори в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT за трансфера си в Кърджали, както и за предстоящия мач с бившия му тим Локомотив Пловдив.

„Имах 2-3 предложения от чужбина. Предпочетох да изчакам за нещо по-добро. В крайна сметка се озовах тук. Бързо се разбрах с изпълнителния директор Ивайло Петков. Прецених, че е добре да дойда тук. Млади момчета, страхотен колектив има в отбора. Това е отбор с млади момчета, които тепърва ще се развиват. На моменти им липсва опита. Надявам се да им помогна”, започна Луков.

„Беше доста интересно, вълнуващо в Саудитска Арабия. Като футбол е на много високо ниво. Впечатлих се от играчите там. Може би тук треньорите по-добре наблюдават футболистите”.

„Мач като мач е този с Локо Пд. С Локомотив ме свързват най-добрите ми моменти. Те са незабравими. Имам сантимент към клуба. Нямам търпение за мача. Нормално е да има спад след всички промени там. Локомотив си остава добър отбор с опитни футболисти. Няма да ни е лесно”, завърши той.