Треньорът на Етър Емануел Луканов коментира загубата с 1:2 от Черно море. Специалистът беше на мнение, че все нещо малко не достига на неговия отбор. "Болярите" поведоха в днешната среща, но допуснаха обрат. 

"Разочаровани сме, защото дадохме доста от себе си. Поведохме в резултата, а първото полувреме не трябваше да завършва така. Все нещо малко не ни достига да вкараме гол. Черно море може би имаше повече опит. Още не сме налучкали ритъма в А група. Представянето е уникално, но не взимаме нищо. Следващият мач е в графа задължителни", започна Луканов. 

"Работим. Отложеният мач не може да се каже дали е повлиял положително или отрицателно. На този етап не очакваме нови попълнения". 

"Мачът с Берое е в графа задължителни, трябва да вземем три точки. Със Славия не заслужавахме да загубим, днес също. С един корнер и едно центрирани ни пробиха", продължи той. 

"Не знам какво да кажа за ситуацията с Будинов. Вместо да вкараме гол, става контузия. Късмет ли е..? Не знам и аз какво да кажа", завърши той.