Българският шампион Лудогорец се интересува от нападателя на бразилския Крузейро – Тиаго. Наскоро славният тим беше закупен преди дни от носителя на две "Златни топки" и бразилска легенда Роналдо.

Според „Rádio Itatiaia“ разградчани са предложили за нападателя около 6,7 милиона бразилски реала, което се равнява на 1.05 милиона евро. Информацията допълва още, че разградчани са готови да платят сумата на три вноски.

Изданието съобщава, че има още един заинтересован от 20-годишния Тиаго европейски тим, чийто име обаче не се споменава. Той обаче е бил готов да плати 2 милиона евро.

Нападателят е юноша на Крузейро и вече кара втория си сезон за тима, който се подвизава във втора бразилска дивизия. 20 годишният Тиаго се превърна в основна част от отбора на треньора Вандерлей Люксембурго, отбелязвайки 7 гола в 29 мача.

Лудогорец вече привлече двама нови играчи в лицето на бразилското крило Рик Джонатан, който ще се присъедини към отбора на лагера в Турция, а по-рано днес беше обявен и българският национал Спас Делев, който пристига на „Хювефарма Арена“ като свободен агент.