Лудогорец гостува на Локомотив София в среща от efbet Лига. Мачът започва в 20:30 часа и може да наблюдавате пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg също ще проследим срещата.

"Орлите'' пристигат на стадион "Надежда" след разгромна победа срещу Спартак Търнава в Лигата на конференциите. Настроението в състава със сигурност е приповдигнато и футболистите ще търсят само и единствено нови три точки. В предния кръг разградчани стъпиха накриво след реми с Ботев Пловдив у дома.

Заради ангажиментите си в евротурнирите Лудогорец има най-малко изиграни срещи в първенството - 7. В тях Ивайло Петев успя да спечели 13 точки. Горчивина остават загубите от Крумовград и Черно море.

"Железничарите" от своя страна инкасираха 4 поредни загуби, но в последния кръг успяха да победят Славия и да поемат глътка въздух. Сега задачата е много сложна, но новия треньор - Данило Дончич, може да се възползва от натоварената програма на шампионите и да сътвори изненада.

По-рано през сезона Локомотив се изправи срещу друг гранд в родния футбол - Левски. Тогава беше инкасирана срамна загуба с 0:6 и сега се очаква много по-достойно представяне.