Последната среща от 14-я кръг в efbet Лига противопоставя Арда и Лудогорец. В 19:00 започва двубоят, който може да гледате по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще се погрижим да ви споделим най-вълнуващите ситуации.

Арда е една от приятните изненади през настоящата кампания. Александър Тунев проповядва много добър футбол и за това доказателство е мястото на отбора в таблицата. Арда заема 6-то място с 22 точки и е много близо до водещите клубове. Тимът беше в серия от 5 поредни победи, но Славия сложи край на нея след като победи отбора от Кърджали с 1:0 в София. Тунчев и компания обаче са готови за изненада срещу Лудогорец.

"Орлите" имат тежката задача да комбинират родното първенство с мачове в Европа, а това не е никак лесна задача. Въпреки това Лудогорец е четвърти с 23 точки и най-много отбелязани голове - 30. "Орлите" са и с два мача по-малко.

Атаката на Ивайло Петев работи и именно това ще е разкковничето в днешната среща. Разградчани не отделят поглед от върха и победа днес е задължителна, особено след грешната стъпка на Локомотив Пловдив.