Черно море и Лудогорец се изправят един срещу друг днес от 21:00 часа  в мач от третия кръг на efbet Лига.


Срещата ще можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT.  Както винаги Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата във Варна


Черно море привлече белгийския халф Файсел Касми, който е на 25 години. Той се е подвизавал в отбори от Белгия, Кипър и Ирландия. За първи път август 2017 година насам "моряците" успяват да оглавят класирането, макар да са минали само два кръга. Хеттрикът на Матиас Курьор срещу Етър бе първият в елита от юли 2019 година. За последно три попадения отбеляза Тодор Неделев при успеха на Ботев Пловдив над Дунав Русе. Черно море също така спечели два от последните си три мача срещу Лудогорец. 

Шампионите пък елиминираха Будучност от Черна гора след победа с 3:1 като гост в мач от първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Следващата сряда Лудогорец приема датския Мидтиланд в мач от втория квалификационен кръг. Разградчани дадоха под наем Якуб Швиерчок в полския Пяст Гливице и Дан Битон в израелския Макаби Тел Авив. "Зелените" привлякоха нидерландеца Елвис Ману, който е играл за отбори като Фейенорд, Брайтън и Хъдърсфийлд. Капитанът Светослав Дяков се завръща в състава след наказание, но Георги Терзиев и Вандерсон остават контузени.