Българският шампион Лудогорец се изправя срещу деветкратния германски шампион Нюрнберг в четвъртата си и последна контролна среща по време на подготвителния си лагер в Австрия. Сблъсъкът стартира в 17:30 часа и ще може да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT 3, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим проверката на живо.

До този момент разградчани записаха победа над втородивизионния БВ Линц (1:0), равенство срещу германския Гройтер Фюрт (1:1) и загуба от унгарския шампион Ференцварош (0:3), която дойде във вчерашния ден.

Антон Узунов
24 снимки

Понастоящем пък днешният опонент на Лудогорец – Нюрнберг, се състезава във Втора Бундеслига, като за последно беше в елита на Германия през сезон 2018/2019.

Това ще бъде и последната проверка на шампионите на австрийска земя. Лудогорец се прибира в България на 27 юни и до началото на сезона ще се готви на своята клубна база в Разград. Първият официален мач на тима ще бъде на 5 юли, когато ще приеме черногорския шампион Сутиеска в двубой от първия предварителен кръг на Шампионска лига.