Българският шампион Лудогорец представи поредното си ново попълнение - Елвис Ману. Нидерландецът става четвъртият нов играч в селекцията на Павел Върба през лятото. 

27-годишният Ману играе като крило и има богат опит по европейските терени с екипите на Фейенорд, Брайтън и Хърдърсфийлд. 

Антон Узунов
11 снимки

Той сподели, че идването му тук е стъпка напред в неговата кариера, като може само да се подобрява.  

"Казвам се Елвис Ману, атакуващ играч съм, играя като ляво крило. Играл съм във Фейенорд, в Англия, за последно бях в Китай. Сега ми се дава възможност да играя в Европа и се надявам да достигна отново това ниво, с което да помогна на Лудогорец". 

"Както казахме Джоди Лукоки е много добър мой приятел. Ние поддържаме добър контакт. Знам, че всяка година Лудогорец играе в Европа, играли са и са побеждавали големи отбори. Идването ми тук е стъпка напред в кариерата, с която мога само да подобря всичко в представянето си". 

"Като атакуващ играч най-важното е да вкарвам и да давам асистенции. Надявам се със скростта и качествата да покажа това, което се очаква от мен". 

"Знам, че Лудогорец е отбор, който доминира в мачовете си. Познавам няколоко играчи, сред тях е Стефан Баджи. За мен той е много добър дефанзивен халф. Знам за качествата на Клаудиу Кешеру, който е вкарал над 100 гола за Лудогорец. Надявам се да заформим добър тандем, особено в атака. Както казах, надявам се с моите качества да помогна на отбора", заяви Ману.