Лудогорец договори привличането на аржентинския десен бек Алекс Виго от Ривър Плейт, а медиите в Гърция разкриха, че още един негов сънародник е попаднал в радара на "орлите". Става дума за атакуващия халф на Арис Солун Даниел Мансини. Той е на 26 години и прави много силен сезон до момента. В 15 мача в гръцкото първенство има 3 гола, като е с основна заслуга за петото място във временното класиране на своя тим. 

Информацията гласи, че от Разград може да направят опит да се подсилят с Мансини, който играе зад нападателя и по дясното крило, ако се стигна до продажба на Каули. Интерес към бразилеца има от Панатинайкос, който обаче не може да плати желаната сума от Лудогорец - 2.5 млн. евро, поради което се е насочил към унгарския плеймейкър Ласло Клайнхайслер от хърватския Осиек. 

Каули попада в трансферните планове и на южнокорейския гранд Чонбук. Азиатският клуб няма проблеми с това да извади необходимата сума за привличането на бразилеца. 

От сезон 2019/20 до момента Даниел Мансини е изиграл общо 103 шампионатни мача за Арис, в които е вкарал 11 гола. В кариерата си е носил още екипите на аржентинския Нюелс Олд Бойс, както и на френските Бордо, Тур и Оксер. Той притежава и италиански паспорт, което означава, че не заема квота за чужденец извън ЕС.

Лудогорец обаче ще има сериозна конкуренция за подписа му. Аржентинецът е силно желан от руския Краснодар, а към него интерес има от клубове от Саудитска Арабия.