Вратарят на - Лудогорец Ренан дос Сантос е претърпял операция от херния веднага след гръмкия успех срещу Ференцварош в Лига Европа. В този мач бразилският страж беше резерва. Вместо Ренан на дербито срещу Левски тази вечер от 20:15 часа в Разград в тимовия лист ще бъде вписан Хорхе Броун. Аржентинецът, който все още няма записани игрови минути през този сезон, ще е резерва на национала - Пламен Илиев.

Крилото Джоди Лукоки се очаква да получи почивка за мача със “сините” заради леко мускулно разтежение от двубоя срещу Ференцварош. Десният защитник Сисиньо е с болежки в бедрото, но напира да играе срещу “сините”. Негова алтернатива е Джордан Икоко.

Якуб Швиерчок и Димо Бакалов, които лекуваха контузии в последните дни, са преминали контролни тестове. Двамата са ги издържали успешно и също са на разположение.

Очаква се последната придобивка в селекцията на Лудогорец - Талеб Тауата да отпадне от състава за мача като четвърти чужденец извън страна от ЕС. Националът на Израел все още не е напълно готов кондиционно./ 24 часа