Българският шампион Лудогорец излиза в нова престижна контрола по време на подготвителния си лагер в турския град Белек. От 16:15 часа днес, „орлите“ ще премерят сили с един от най-добрите украински отбори и редовен участник в груповата фаза на Шампионската лига – Динамо Киев.

Двубоят ще можете да проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.  

Gong.bg.
44 снимки

Разградчани вече се изправиха срещу друг украински колос преди няколко дни – Шахтьор Донецк. Тогава Лудогорец изигра силен двубой, а срещата завърши при равен резултат - 2:2. Преди това „орлите“ започнаха подготовката си победоносно с успех над Бачка Топола с 2:1, който се явяваше и неофициален дебют за новия треньор на тима - Валдас Дамбраускас.

През седмицата Лудогорец проведе няколко занимания по програма, като в тях пълноценно участие взеха всички футболисти с изключение на трениращите на облекчен режим Ихинио Марин и Елвис Ману.

Антон Узунов
31 снимки

Проверката срещу Динамо Киев е трета за шампионите, а след нея за тима престоеше двубой срещу Марибор, но заради 10 инфектирани сред футболистите и треньорския щаб на словенския отбор, Лудогорец ще срещне Акрон Толиати, който участва във второто ниво на руския футбол. Мачът ще бъде на 31 януари (неделя) в 17:30 местно време (16:30 българско) и ще се играе на спортен комплекс „Аркадия“.