Отборът на Лудогорец приема Берое в първи плейофен мач за двата тима от efbet Лига. Срещата в Разград може да се окаже шампионска за тима от домакините. При успех на възпитаниците на Павел Върба, „орлите” ще си осигурят рекордната девета поредна титла у нас.

Срещата между Берое и Лудогорец е днес на стадион „Хювефарма Арена” и е с начален час 16:30. Мача може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим срещата минута по минута.

При победа за Лудогорец, разградчани ще бъдат недостижими на върха в efbet Лига, въпреки оставащите 4 кръга до края. Вчера ЦСКА не успя да победи Левски в дербито на кръга, което също наклони везните в полза на „орлите”.

Домакините влизат в срещата като отявлен фаворит. Тимът на Павел Върба няма загуба у дома от 4 август 2018 година, когато Лудогорец загуби от Локомотив Пловдив. Оттогава разградчани записаха 22 победи и 7 равенства.

Берое пък е един от най удобните съперници за звездата на „орлите” Марселиньо. Бразилецът е вкарал цели осем попадения срещу старозагорци и няма нито едно поражение от „зелените”. С осем гола в мрежата на гостите е и Клаудиу Кешеру.

В лагера на Берое пък, Мартин Камбуров ще се опита да продължи головата си серия в опит да достигне до рекорда на Петър Жеков. В миналия кръг нападателят се разписа отново и поведе еднолично в голмайсторската листа на efbet Лига за сезона с 13 попадения.