Лудогорец приема Етър в мач от втория кръг на еfbet Лига. Срещата на "Хювефарма Арена" е днес от 21:30 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT.  На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от срещата. 

"Орлите" стартираха първенството със загуба с 1:3 от друг от новаците в елита - Крумовград. През тази седмица отборът на Ивайло Петев успя да елиминира Балкани от Косово в първия квалификационен кръг на Шампионска лига след победа с 4:0 и така заличи аванса от два чисти гола на съперника след първата среща. 

Шампионите ще искат да поправят грешката си от първия кръг и ще търсят изразителна победа над Етър, като по този начин ще повдигнат и самочувствието си преди предстоящите мачове с Олимпия Любляна. 

През седмицата "зелените" привлякоха и нов нападател. От германския Нюрнберг пристигна Квадво Дуа, като е много вероятно швейцарецът да дебютира още тази вечер. 

Етър се завърна в елита на българския футбол след двугодишно отсъствие. "Болярите" обаче отстъпиха с 0:1 на Славия пред своите фенове на старта на сезона. Великотърновци днес няма да може да използва трима от своите футболисти - Дамян Христов, Илкер Будинов и Владислав Найденов. Те са под наем на "Ивайло" от Лудогорец и нямат право да играят срещу клуба, който държи правата им. 

Главен съдия на мача е Волен Чинков. 

подкрепя българския спорт