Лудогорец приема ЦСКА 1948 в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 17:30 и може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно около двубия минута по минута.

"Орлите" са в чудесна домакинска форма, като нямат поражение на "Хювефарма арена" в първенството през този сезон. Тимът на Анте Шимунджа е на втора позиция в класирането, шест точки зад ЦСКА, но и три мача по-малко. Лудогорец е с най-добрата атака в лигата и втората най-добра защита. Кирил Десподов все повече подобрява физическото си състояние и има сериозен шанс да вземе участие в срещата. Лудогорец няма допуснат гол пред собствена публика от ЦСКА 1948.

Тимът на Любослав Пенев е устремен към нов подвиг, след като "червените" имат едва две загуби от началото на сезона, но и двете бяха именно като гост - от ЦСКА и Ботев. ЦСКА 1948 има вече 6 червени картона в 17-те си мача от началото на сезона, но в тези срещи е спечелил 5 от общо 6. При победа днес "червените" ще застанат на втора позиция. Ангел Лясков е назакан и няма да бъде на разположение на Любослав Пенев.

Двубоят обещава да е изключително интересен, макар и с огромна важност, а се очакват и много попадения.