Берое посреща Локомотив София в среща от втория кръг на efbet Лига. Мачът в Стара Загора започва в 19:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка. Двубоят на стадиона под Аязмото ще бъде ръководен от Мартин Великов.
 
Настроението в двата лагера след старта на шампионата е коренно различно. Футболистите на Берое спечелиха гостуването си на Септември в София с гол на завърналия се в състава на старозагорци Леандро Годой - Кошмара. "Железничарите" пък преживяха голям срам преди седмица, когато бяха разгромени от Левски у дома с 1:6. Очаква се наставникът Иван Колев да направи няколко промени в титулярния състав, за да се види промяна в играта.
 
През миналата седмица Локомотив Сф привлече централния защитник Атанасиос Пицолис и дефанзивния халф Доналдо Ака. Не е изключено и двамата да попаднат в стартовите 11.
 
Очаква се в групата на Берое за мача да се завърне Викторио Вълков, който пропусна сблъсъка със Септември, тъй като изтърпяваше наказание от края на миналия сезон. Старозагорци бяха напуснати от Дамян Йорданов, който разтрогна договора си заради неплатени заплати. 

подкрепя българския спорт