Собственикът на Локомотив София Иван Василев обяви, че в началото на следващата кампания "железничарите" ще се завърнат на собствения си стадион в столичния квартал "Надежда". Босът също така разкри, че бъдещето на треньора Иван Колев ще се решава по време на Управителния съвет, който е след броени дни.

"Целите ни бяха да играем от 7-о до 10-о място. Тези контузии през пролетта ни извадиха от строя. Определено е възможно да се върнем на стадион "Локомотив". Ако не първия, то втория кръг сме у дома. Започнали сме. От другата седмица се започва работа официално. Ако пилоните дойдат навреме от Италия, всичко ще е наред. Най-много да закъснеем един кръг, най-много да са два. След това ще играем в "Надежда", отсече Василев.

"Много малко треньори в България са били две години на едно място. На пръсти се броят. Мисля, че Иван Колев получи един много добър кредит на доверие. Свърши си работата. Доволен съм. Понеделник-вторник ще има Управителен съвет и ще се разбере дали ще остане или кой ще е новият треньор", каза още собственикът на Локомотив.

Последните информации от клуба обаче твърдят, че решението вече е взето и Колев ще бъде освободен, а на негово място ще дойде Станислав Генчев. Бившият треньор на Лудогорец вече неофициално работи по селекцията и програмата за подготовка на тима.