Тъмни облаци надвиснаха над столичния Локомотив. Преди няколко дни официалният спонсор - Betano, се е оттеглил от клуба и няма да си партнира занапред със столичните "железничари". Бeтинг компанията осигуряваше 1/3 от бюджета на "червено-черните". 

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, потвърди новината, като заяви пред Gong.bg, че ще бъде трудно, но клубът трябва да се оправя по някакъв начин.

"Преди няколко дни разбрах, че ще трябва да се оправяме без нашия основен спонсор. Знаехме, че договорът изтича и затова в края на миналата и началото на тази година водихме разговори и се разбрахме да продължим контракта и то дългосрочно. 

Не е никак приятно, но явно изведнъж нещо е станало. Не знам точно каква е причината, но се пренасочват към Англия. Непрестанните рестрикции сигурно също са повлияли. Трябва да се оправяме по някакъв начин", заяви Василев.

"Още не съм говорил с Иван Колев да поеме отбора. Надявам се скоро да го направя, но не знам дали ще приеме предложението. Може да има някакви ангажименти", добави бизнесменът.