Отборът на Локомотив София официално обяви генералното си партньорство с набиращия популярност букмейкър в България – Betano.

Това се случи на брифинг в центъра на столицата, на който участие взеха представители на компанията, както и собственикът на клуба Иван Василиев, а и директори при "железничарите". Договорката между страните е за тригодишен период.  Изпълнителният директор Бойчо Величков, членът на борда на директорите Веско Стоянов и капитанът Красимир Милошев присъстваха на събитието. От страна на рекламодателя участие взеха регионалният директор на Betano България Цветин Йорданов и маркетинг мениджърът на Kaizen Gaming Джордж Кипреос.

42 снимки

Логото на букмейкъра ще застане на гърдите на футболистите още от първия мач за пролетния полусезон, който е идната неделя срещу ЦСКА. Дуелът между двата тима може да наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, както и да следите всичко от Националния стадион „Васил Левски“ в Gong.bg с текст и видеосъдържание.

"Изключително съм радостен, че имам възможността да обявя партньорството с огромен клуб като Локомотив, който има много фенове и традиции. Kaizen Gaming наскоро стъпи на българския пазар. Началото поставихме през 2012 година в Гърция, където вече сме лидери на пазара. Партньорстовто ни с Локо София  е най-новото. Имаме още с Порто, Бенфика, Атлетико Минейро, Стяуа. Ние се стремим да подркепяме спорта и сме решени да направим това и в България. Поставяме началото с Локомотив София. Договорът е за 3 години. Това е клуб със страхотна футболна история. Целите и ценностите ни като компания се препокриват с тези на клуба. В момента не преговаряме с други отбори. Концентрираме се с първия ни партньор", заяви регионалният директор на Betano България Цветин Йорданов.

Oще по темата:

Иван Василев: Betano е новото класно попълнение на Локомотив София

Локо София зарадва феновете с ключова новина