Локомотив Пловдив ще подпише договор с бразилския офанзивен полузащитник Педриньо, който кара проби в тима. Освен това,"черно-белите" ще привлекат още двама нови футболисти през следващата седмица.

Това обяви новият спортен директор на клуба Красимир Петров. Бившият старши треньор на Пирин говори след края на зимната подготовка на "смърфовете" заедно с изпълнителния директор Лъчезар Димитров.

„Искаме да промени изцяло скаутирането и селектирането на новите футболисти в клуба, но това ще стане в процеса на работа. До този момент изходящите трансфери са два - Райън Бидунга и Бирсент Карагарен, които преминаха в ЦСКА 1948. Освен тях, освободихме Преслав Боруков и Александър Василев. Никога не е добре, когато в зимния трансферен прозорец се прави много голяма селекция“, заяви Петров.

start-photo.bg
21 снимки

"Имаше сериозен интерес към Пиер Зебли от няколко клуба. При нас дойде конкретна оферта за него от руския Химки и преговорите вървяха към подписване на договор, но това по една или друга причина не се случи и Зебли остава футболист на Локомотив. По принцип за изходящите трансфери не е нужно да се пита старши треньорът. Той се пита за входящите и тогава дава съгласие за всеки един играч", допълни Красимир Петров.