ЦСКА 1948 се изправя срещу Локомотив Пловдив в мач от 27-я кръг на efbet лига. Двубоят е с начален час 19:30 и можете да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи за вас сблъсъка минута по минута.

ЦСКА 1948 отново влезе в добър ритъм, като записа три поредни победи в лигата. "Червените" играят изключително силно у дома, като имат една една загуба пред собствена публика - от ЦСКА с 0:1.  Симеон Петров ще пропусне сблъсъка поради наказание, а Ивайло Чочев и Бирсент Карагерен са под въпрос за сблъсъка и за тях ще се реши в последния момент. Добрата новина за "червените" е, че Алекс Колев се завърна в игра след дълго отсъствие.

Локомотив Пловдив бе в чудесна серия преди загубата във Варна, като имаше пет поредни мача без поражение. Сега "смърфовете" ще искат да се върнат именно към тази форма, като ще преследват трите точки в гостуването на ЦСКА 1948. Все още се чакат картотеките на Алфа Конте, Хорхе Сегура и Кристиан Мендоса. Локомотив Пловдив е в серия от 4 поредни гостувания без успех, като последната победа на тима далеч от дома беше срещу Хебър през ноември.

ЦСКА 1948 ще преследва победата в опит да запази третото си място, докато Локомотив Пловдив ще иска да гарантира позицията си в топ 6 в класирането.