Лидерът - Локомотив Пловдив, посреща на "Лаута" Берое в мач от 14-я кръг в българското първенство. Мачът започва в 19:15 и ще може да наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT. В сайта Gong.bg също ще ви направим свидетели на най-интересните моменти.

Локомотив Пловдив се намира на върха на класирането с 30 точки. "Смърфовете" изпитват нестабилност в последните три мача в първенството, след като записаха две равенства и една загуба.

Отборът все пак се върна към победите след драматичния успех за Sesame купа на България срещу Добруджа. Треньорът - Александър Томаш, не остана доволен от играта, но още днес пловдивският гранд ще може да се реваншира пред своите верни фенове.

В сравнение, Берое се намира на 10-та позиция в класирането със събрани 14 точки и записал поредица от неубедителни резултати. Вчера стана ясно, че един от малкото играещи българи в състава - Божидар Пенчев, е разтрогнал договора си с 

След силен старт на сезона под ръководството на Густаво Араголаса последва спад във формата и след рокада Хосе Луис Ачиари застана начело. Смяната на треньора е индикация за желанието на отбора да се стабилизира и подобри изявите си.

Този мач представлява възможност за Берое да се изправи срещу един от водещите отбори и да се опита да спечели ценни точки за подобряване на своето класиране. Локомотив Пловдив пък ще се бори да остане начело в класирането.

подкрепя българския спорт