Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив се очаква да подпише договор с Александър Иванов - син на спортния директор на клуба Георги Иванов-Гонзо. Младият нападател тренира със „смърфовете“ през цялата зима.

Той е оставил повече от добри впечатления в треньора Александър Тунчев. До момента 21-годишният играч взе участие във всички контроли на „черно-белите“. Очаква се днес да бъде на терена в поредната проверка от 14:00 часа срещу Черноморец Бургас.

LAP.bg
27 снимки

През есента Александър бе част от аматьорския Рилски спортист, който е като сателит на пловдивчани. В първите мачове Иванов играеше като титуляр на върха на атаката редом до капитана Димитър Илиев. Причината бе, че титулярният нападател Георги Минчев се възстановяваше от контузия. Александър обаче се представи убедително и именно заради това ще получи предложение за договор.

Локомотив е втори във временното класиране - на 6 точки зад лидера Лудогорец и с равен актив с ЦСКА. На 1/8-финалите за Купата тимът среща Беласица Петрич, като мачът е на 1 март от 17:30 часа на „Лаута“.

До момента в Локо привлякоха само едно ново попълнение - английския ляв халф-бек Конър Роуън. Александър Иванов ще е второто.