Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев освободи двамата чужденци, които изпробва в приятелските срещи с Марица и Атлетик Куклен, които са част от зимната подготовка на отбора. Халф-бекът Жоел Бопесу и нападателят Дамани Камара не са успели да впечатлят бившия национал и те вече могат да си търсят нов тим.

Lokomotivpd.com
23 снимки

„Няма да тръгнат с нас за лагера в Поморие. Не можаха да ме убедят, че са по-добри от момчетата, с които разполагаме. Само, за да ги вземем като бройка, няма смисъл. Само да привличаме някой, защото трябва, няма смисъл“, сподели той пред "Марица".

Тунчев заложи през второто полувреме срещу Ателтик Куклен на доста юноши.

Да, непознати имена са повечето, но се стараха момчетата. Засега ще продължат да се готвят с нас. Ако покажат постоянство, желание и раздаване, някой от тях ще получат своя шанс. Продължаваме да търсим нови попълнения. В атака ни трябва човек. В България е трудно да намерим през зимата, но ако има качествен такъв играч, разбира се, че предпочитам да се вземе български футболист пред чужденец“, допълни още наставникът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.