Денислав Александров ще напусне Локомотив Пловдив след края на сезона, тъй като двете страни са решили да се разделят поради сериозни проблеми с отношението и професионализма на футболиста. Крилото, което игра за последно на 2 май при равенството 1:1 като гост на Славия, е обвинено в липса на отдаденост към отбора.

Първите съмнения за това са възникнали около две седмици преди мача срещу Левски, който Локомотив спечели с резултат 1:0. В това време футболистът е съобщил на треньора Александър Томаш, че е болен и няма да може да играе. Той е посочил, че има висока температура и стомашни неразположения.

startphoto.bg
95 снимки

По-късно обаче в лагера на Локомотив са разбрали истинската причина за отсъствието на Александров. Става ясно, че той е участвал в конни състезания, като потвърждение за това има във видеоклипове в YouTube и официални публикации на Федерацията по конна езда. Футболистът участвал в Държавното първенство клас Л, група Б, като дори спечелил златото с коня си Диамант и бронзов медал с втория си кон Диарадо Сон. Въпреки успехите си в конните състезания, те не са впечатли по никакъв начин никого в Локомотив.

Изправен пред обвиненията срещу себе си, Александров отказал да признае грешката си и да се извини на треньорите и съотборниците си. Това раздразнило старши треньора Александър Томаш, който го извадил от отбора. В мача срещу Лудогорец, Томаш избра Ерик Сорга да заеме мястото на Александров по лявото крило поради контузията на Джовани.

startphoto.bg
32 снимки

Александров, който в миналото игра за ЦСКА 1948 и дори стигна до националния отбор на България, ще трябва да потърси ново предизвикателство след края на сезона, докато Локо Пловдив ще трябва да намери негов заместник на крилото.