Бразилец е на проби в Локомотив София, научи „Мач Телеграф“. Футболистът играе като атакуващ халф и впечатлява с техника. На този етап Стойчо Стоев още не е решил дали го иска в състава си, но е доста вероятно в близките дни той да подпише договор с „железничарите“. Ако се стигне до привличането му конкуренцията в халфовата линия на тима би могло да се увеличи доста.

startphoto.bg
68 снимки

Източници разкриха, че от Локо София следят и португалец, който през миналия сезон е играл в първа дивизия на страната, но отборът му е изпаднал от елита. Последната дума и в този случай е на треньора Стоев, който трябва да заяви дали да бъде привлечен пред ръководството на клуба.

„Мач Телеграф“ научи още, че нападателят Димитър Митков няма да бъде трансфериран на този етап, каквито информации се появиха в последните дни. Таранът е силно желан от Станислав Генчев в Ботев Пловдив. Изненадващо обаче Стойчо Стоев, въпреки проблемите в атака, ограничи времето за изява на нападателя в последно време и това не позволява на ръководството да търси добра трансферна сума за правата на играча.