Отборът на Локомотив София приема Черно море в мач от 1-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 18:30 часа и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата на живо, като в сайта ни може да намерите също видео от всички голове и интересни моменти от мача.

Мачът е по-специален за домакините, които се завръщат в дома си в столичния квартал „Надежда”, след като през лятото на стадион „Локомотив” бе поставено необходимото осветление за провеждане на мачове от родния елит. До този момент столичните „железничари” домакинстваха на Националния стадион „Васил Левски”.

Срещата ще бъде официален дебют за новия треньор на Локо София Станислав Генчев и неговия екип. Младият специалист пое тима след края на миналия сезона, след като договорът на Иван Колев не бе подновен.

Ръководството на Локомотив успя в последния момент да картотекира новите попълнения, като по този начин Генчев ще има на разположение всичко най-добро в състава си.

В лагера на гостите пък не могат да разчитат на четирима свои играчи.Даниел Димов, Велислав Василев и Евгений Сердюк са с травми, получени по време на подготовката, докато новото попълнение Алекс Фернандес не успя да бъде картотекиран навреме и също е аут от сметките.

подкрепя българския спорт