Отборите на Локомотив София и ЦСКА 1948 откриват 22-ия кръг в efbet Лига със столичен сблъсък помежду си. Срещата между „железничарите“ и „червените“ е с начален час 17:30 и ще може да бъде наблюдавана по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще проследим по-интересното от сблъсъка на стадиона в „Надежда“.

Двата тима се намират в доста различни позиции в класирането, а и формите им също не си приличат особено. Локомотив спечели 2 точки в последните си 3 мача, а като цяло вече 7 шампионатни срещи няма победа.

Добрата новина за наставника Станислав Генчев е, че Антонио Вутов и Александър Любенов се връщат след изтърпяните наказания. Самият специалист пък не е заплашен от уволнение, заяви собственикът на клуба Иван Василев в отговор на все по-засилващите се спекулации около бъдещето на Генчев.

ЦСКА 1948 продължава уверено да държи третото място в класирането, ала формата на тима като гост не е особено добра. „Червените“ нямат успех далеч от дома от месец октомври. Тодор Янчев ще трябва да прекроява дефанзивния вал в тима си заради наказанието на Реян Даскалов.

Седмицата бе интензивна и на трансферния пазар за клуба от Бистрица, който привлече двама нови играчия – левият бек Сидклей и нападателят Мариян Тонев, който ще бъде изпозлзва и в представителния тим, и в дубъла.