Фенклубът на Локомотив Пловдив започна продажба на виртуални пропуски за предстоящата среща за Купата на България от 1/16-финалите срещу третодивизионния Беласица Петрич, съобщава Plovdiv24. Двубоят е в утре от 17:30 часа в парк "Лаута".

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на фенклуба на "черно-белите":

"Локомотивци,

Стадионите все още са затворени и ние не можем да бъдем по трибуните, за да подкрепяме нашите любимци в черно-бяло. Несъмнено, липсата на публика се отразява не само на играчите по време на мач, но и на финансовото положение на клуба в тези трудни дни.

Ето защо ние, Фенклуб "Локомотив Пловдив“, стартираме продажба на виртуални билети за предстоящата среща за Купата на България срещу Беласица, Петрич. 

Целта на това начинание е да подпомогнем футболния клуб в ситуация, в която той не може да разчита на обичайните постъпления по време на мач.

Начините за закупуване на билети са два:

- Чрез директен превод към сметката на ПФК Локомотив Пловфив 1926 АД - BG98IORT80481055795100;

- На касите на Easypay, като се представи сметката BG98IORT80481055795100 и се даде за основание:

“Билет за футболна среща"

След заплащане на сумата е достатъчно да се изпрати снимка с разписка за преведената сума и email адрес на официалната страница на Фенклуб Локомотив Пловдив. На представения email адрес ще получите персонализиран билет от срещата.

Цената на всеки билет е 10 лв.

Със закупуването на виртуални билети вие подкрепяте Пловдивския любимец!", гласи съобщението.