Локомотив Пловдив приема Берое в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес на стадиона в парк Лаута в Пловдив и е с начален час 17,45 часа, а главен рефер на двубоя е Георги Кабаков.

Назначението на Кабаков предизвика остра реакция от страна на ръководството на старозагорци.

Напеченият сблъсък между Локомотив Пловдив и Берое може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развитието на двубоя минута по минута.

За първи път от началото на сезона Александър Томаш и екипът му ще разполагат с почти всичко най-добро в състава си. След наказания в редиците се завръща опитният защитник Иван Бандаловски, както и отсъствалият почти девет месеца Георги Ангелов.

Единственият проблем за гостите е травмата на Педро Еуженио, който получи травма по време на последната тренировка преди мача.

Групата на Локомотив Пловдив пък ще бъде от едва 17 души, след като последните две нови попълнения отново не получиха картотеки за срещата днес.

В историята на сблъсъците помежду им на ниво елит Берое е надделявал над Локомотив 31 пъти, а 42 са победите на сметката на "смърфовете". 17 от двубоите са завършвали без победител, а головата разлика е 150:107 в полза на Локомотив.