Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, запази оптимизъм за отбора след равенството – 1:1, срещу Ботев Враца. Пенев призна, че равенството е добра отправна точка след четирите поредни поражения за отбора.

„Оптимист съм и с положителна енергия. След четири загуби едната точка е окей. Моята оценка е бърза. Едно добро първо полувреме, стегнато. Малко беше важно да продължи в същата линия. След това малко повече напрежение, оставихме празни пространства. Можеше и да загубим. Това е“.

„Трябваше да продължим по същия начин. Имаше емоции и напрежение и като че ли една скованост в определени моменти. Стигна се до изравнителен гол и повтарям, че можеше да загубим. Идеята, която имам, е, че се играе всеки мач за победа. Ако не можем да победим, не трябва да губим. Точка, точка, три, една – тази линия. Имаме контузии, но отборът е добре. Има дълга пейка и не е проблем. Ще има ротации и смени. Липсваха ни точките през тези четири мача преди този, но никакво отказване и навеждане на главата. Работа, труд, тренировки и се готвим за следващия мач“, продължи Пенев.

„Крачка в правилната посока е днес. Има реакция и от противника, но не трябваше да го позволяваме и да контролираме повече играта. Давам добра оценка, но има неща, които трябва да коригираме“, завърши Ел Голеадор.