Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе много доволен след успеха на своя отбор над Етър с 5:2 в мач от 13-я кръг на efbet Лига. Специалистът сподели, че освен резултатът, му е харесала и играта на неговите играчи.

"Доволен съм и от играта, и от резултата. Създадохме ситуации и вкарахме голове. Това изграждаме и се получава, невинаги, разбира се. Трябва да сме реалисти. Хубаво е, че създаваме ситуации. Важно е старанието на футболистите. Не бива да мислим, че мачът е свършил. Започнахме ударно през втората част и постигнахме добър резултат", започна той.

"Има си причини за негативна серия. Те не са свързани с нашата игра. Пауза има, но имаме да играем за Купата. Чакаме и часа за срещата. В събота живот и здраве ще имаме мач", продължи специалистът.

"Всички се справят много добре. Когато вкараме и получаваме голове, винаги е виновен целият отбор. Не знам за какво насилие става при Николов, не знам какво вижда съдията. Критерият не е еднакъв. Това бе през целия мач. Кой е казал, че съм неспокоен? Продължавам в същата линия, съвсем нормално и спокоен", завърши Любослав Пенев.