Любослав Пенев сподели причините защо Хебър не успя да си тръгне с нещо от визитата в Стара Загора. Тимът от Пазарджик допусна загуба с 1:2 и заформи серия от четири поредни мача без победа в efbet Лига.

„Изиграхме и двете полувремена на ниво. Първото губехме 0:1, а второто изравнихме и инициативата беше при нас. Това, което ни липсва, е концентрация пред нашата врата. За да побеждаваме, трябва да рентабилизираме положенията пред нашата врата. Това е много ясно и точно“, стартира Ел Голеадор.

„Разчитам на всички футболисти. Имаме готови хора, които са тук да изиграят един добър мач. Напрежение от какво може да има? Играчите играха добре на едно нормално ниво. Познавам им качествата и заради това давам тази оценка. В определени моменти трябва да бъдем по-концентрирани“, продължи Пенев.

„Рецептата е работа за оправяне на резултатите. Не навеждаме глава и продължаваме. Идва следващ мач, после Купа. Съвсем спокойно продължаваме в ритъма. Ще дойдат точките, днес ни се изплъзнаха за малко“, каза той.

„Предстои друг мач от първенство, след това за Левски и останалите противници. Ясно и точно“, завърши Любослав Пенев.