Новият треньор на Хебър – Любослав Пенев, дебютира със загуба начело на „гробарите“. Пазарджишкият тим преклони глава пред Черно море у дома (0:1), а Ел Голеадор заяви, че работата в тима продължава и целта си остава спасението.

Пенев изрази и съмнения в някои съдийски отсъждания, заявявайки, че при ситуация с нарушение на Цветомир Панов, страничният съдия е казал на негов помощник „Знаеш как е“. Искането на щаба е било за картон на бранителя на варненци.

„Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в повечето моменти. Първото – 2-3 ситуации, второто една. Имаме предпоставка за надграждане в следващите седмици“.

„Работим добре, момчетата се отнасят отговорно и професионално. Днес не заслужавахме да загубим. Има обективни и субективни фактори в един мач. Ние получихме много картони, а противникът доста малко“.

start-photo.bg
82 снимки

Има много остро влизане на Панов по десния фланг – ситуация за чист жълт картон, влизане отзад, не е за топката, може да доведе до контузия. Става пред страничния и той казва на моя помощник: „Знаеш как е“.

„След тези три седмици виждам, че играчите се отнасят отговорно. Това е добър знак. Имаме домакински мачове, имаме гостувания. Или играеш навън, или вътре. Подготвяме се за следващия мач. Дай боже да излезе тази програма един път завинаги. Да си направим нашата. Не е нормално да е кръг за кръг. Не е трудно да се направи. Както каза страничният съдия: „Знаеш как е“. Повтарям, защото бие на очи“.

„Обичам си работата, обичам футбола. Ще направим всичко възможно, заедно с момчетата, благодаря на кмета и момчетата за положителната обстановка за работа“.