Треньорът на Хебър - Любослав Пенев, говори след поражението 0:3 от ЦСКА. Ел Голеадор похвали своя отбор, макар загубата, тъй като е видял хубави неща в срещата и динамиката, която играчите му са показали добри неща при визитата си.

„Аз съм си вкъщи тук. Има много хора, които посещават „Българска армия“, но не са си вкъщи и винаги ще бъдат гости. Въпреки че загубихме и инкасирахме 3 гола, отборът игра много добре, с добра скорост и динамика. Липсваше ни прецизност. Поздравих момчетата и това е поведението, което трябва да имаме във всеки един мач. Пореден съвет към ВАР – трябва да бъде по-прецизен и внимателен и добре да разглеждат това, което се случва“, стартира Пенев.

„Снощи имахме видеоматериал, който показах на момчетата – сравнителна таблица от миналата година и сега. Ясно и точно да видят, че има разлика и това се нарича прогрес. Ние растем и вървим нагоре. Искаме да играем добър футбол. Това е философията, която следва, затова ги похвалил. Загубихме, но това е поведението, което трябва да имаме“, продължи Ел Голеадор.

startphoto.bg
94 снимки

„Отношението и отговорността са ключови. Това искам от играчите си. Не бива да се влияем, не е приятно да допуснем гол в края на полувремето, но това се случва. Трябва да сме осторожни и да не позволяваме такъв вид голове. Има и един важен момент, който е свързан с решението на тези, които ръководят мача. Много картони за нас, а нито един за противника. Гледам мача отблизо и мога да преценя доста ситуации за нарушения, които по никакъв начин не подсказва, че ще има картон, се вади такъв за Хебър. В следваща ситуация този футболист много внимава, защото познавайки ръководителите на мача... има дисбаланс в тези решения на играта и е фактор върху резултата“.

„Двама футболисти са ни трайно контузени и вървят добре при възстановяването. Наказан имам 1 футболист. Охене е с болежка, така че за следващия мач в събота се надяавам да са в строя. Готвим се с оптимизъм за следващия мач“, завърши Любослав Пенев.