Треньорът на Царско село Любослав Пенев бе разочарован от загубата, но призна, че Черно море е бил по-добрият отбор в мача.

„Ще направя кратко резюме. Поражение 1:4, още свети таблото с този резултат. Черно море игра по-добре от нас и заслужено спечели. Логична загуба и победа за тях. Поздравях Илиан Илиев, заслужаваше го. Ние сме колеги, а и днес имаше рожден ден. Трябва да знаем къде се намираме“, заяви Пенев.

„Играха по-добре, не толкова, а много по-добре. Трябва да поговорим и поработим. Поговорихме малко в съблекалнята и се стягаме за следващия мач. Не ни обърка ранното попадение за Черно море, а си има и причини за тази загуба. Ще направим разбор. Ще ги коригираме. Като има грешки, ще има и голове. Това е футбола. Съперника се справи и резултата е много реален. Момчетата се стараха максимално. Опитаха се да изпълнят поставените задачи, но не мога да кажа от кой съм доволен и от кой не. Постараха се максимално. Третото място е разочарование за мен. Имахме сили и качества, но днес играхме резервирано и притеснено. Има си причини. Но мачът свърши. Един път допуснахме гол и ни победиха. Играем с Ботев Враца у дома, а след това Дунав. Следваме си програмата и трябва да се справим“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.