Наставникът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, даде редовния си брифинг преди срещата на „червените“ със Септември. Специалистът похвали младия тим на септемврийци и заяви, че Евгений Сердюк ще вземе участие в двубоя, явяващ се малко столично дерби.

„Моето лично впечатление е, че въпреки че са млади играчи, играят добър футбол. Това е много важно, така може да се оцени работат на треньорското ръководство. Сердюк ще бъде в групата и ще вземе участие, в добро състояние е. Не само той, целият отбор е в добро състояние. Имаме уредена контрола, ясна е датата, часът, но не е на дневен ред. Имаме важен мач утре. След това ще мислим за контролата, програмата е направена за тези дни, в които няма мачове“, започна треньорът.

Антон Узунов
18 снимки

„Аз на първо място похвалих момчетата след Ботев, така правя винаги. Не е тайна, че сме отбор, създаващ много голови положения. Имаше и хубави неща, но не всичко се получи. Важно е обаче да сме концентрирани и пред нашата врата. Изисквам непрекъснато от момчетата да вкарваме голове. Като вкарваме голове – логично е да побеждаваме“, заяви Пенев.