Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, сподели след загубата от Лудогорец с 1:3, че разградчани са играли по-добре. Специалистът постави висока оценка за представянето на пазарджиклии в първите 15 кръга, след който вече всички отбори са се срещали помежду си.

„Аз съм реалист и винаги се опитвам да бъда обективен. Противникът игра по-добре. Имахме ситуации през второто, започнахме различно от първото. В първите 45 минути трябваше да играем по-спокойно. Доволен съм от момчетата. Това е, което прави разликата – първо и второ полувреме. Дали ще спечелим или загубим е отделен въпрос. Трябва да играем без притеснения и страх“.

„Ще разговарям с футболистите. Предполагам, че прегоряха от голямо желание, но само на 50% както казах. Не играхме пред нашата врата в нито един момент. Създавахме положения, опасни. Това е стилът, който имаме. Без значени срещу кого се изправяме“.

„Оценката ми след 15 кръга е положителна и висока. Това ни е програмата. Всеки играе с всеки. Аз съм убеден на база получените резултати. Спечелихме много точки, но не се задоволяваме само с това“.

„Приятна, неприятна – това е програмата. Всеки отбор среща всеки. Как са подредени не е наш избор. Ние сме длъжни да се подготвим. И днешният, и следващият съперник, искат да са първи. После идва Черно море. Отбори, които са в първите 3-4-5 места. Сериозни съперници“.

„Не мисля за мача с ЦСКА. Предстои ни дълъг път, възстановяване. Утре е понеделник, играем чак следващия понеделник. Трябва да излезем мотивирани. Правим това, което правим. Винаги може и по-добре“.