Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев даде оценка на успеха с 1:0 срещу Ботев Пловдив. Той бе категоричен, че не е трябвало да има дузпа за "канарчетата", която след това бе изпусната от Мартин Секулич.

„Анализът ще бъде подробен пред футболистите, но съм доволен. Продължаваме да играем добре, да сме дисциплинирани. Момчетата имат характер, това е много важно и се постигат резултати. Отдавам пропуските на липса на опит, трябва ни спокойствие в тези важни моменти. Важното е, че ги създаваме. Може би сме запазили головете за следващия мач“, започна Пенев.

„Не броя точките и не гледам на кое място сме. Интересува ме друго нещо – момчетата как да се възстановят, да подготвим следващия мач. Има време да борим точки. За мен всички мачове бяха интересни, в едни мачове се справихме по-добре, в някои не чак толкова, но няма значение, предстои ни работа всеки ден. С абсолютно спокойствие и търпение нещата се получават. Работим, за да се чувстват момчетата добре след такива мачове, да са удовлетворени, когато тренират и когато играят такива мачове, и в никакъв случай да не се отказват“, продължи Ел Голеадор.

„Много е важно, че Матвей Игонен спаси дузпата, но е важно да се отбележи, че няма абсолютно никаква дузпа. Много бързо се отсъжда дузпата. Не знам как се разглеждала, но няма абсолютно никаква дузпа в този мач, в миналия – да. Искам да похваля отбора, публиката. Искаме това да продължи. Момчетата трябва да продължат така да се влагат. Доволен съм от абсолютно всички. Не мога да кажа от какво се нуждаем в момента, работим по въпроса (б.р. – за нови попълнения)“, завърши Любослав Пенев.