Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев ще направи няколко промени в стартовия състав за гостуването на ЦСКА 1948 в сравнение с предишния мач, когато пазарджиклии победиха Берое с 1:0.

На пейката ще седне синът на наставника Николас Пенев, а вместо него на върха на атаката ще се появи Георги Николов, който донесе успеха за своите срещу заралии.

Зад Николов ще действа карето Кабов, Охене, Бастунов и Хамдиев. Връзката между халфовете и отбраната ще осъществява Георги Вълчев. Любопитното е, че Ел Голеадор ще заложи в ариергарда на формацията, с която тимът стигна до нулевото равенство срещу ЦСКА в първия кръг на шампионата.

На вратата ще е Петър Дебърлиев, а пред него ще действа четворката - Николай Николаев и Роберт Мазан, съответно вдясно и ляво, а в центъра на отбраната ще оперират Лазар Марин и Сеско.

Интересното е, че Пенев, който през миналата кампания бе начело на днешния съперник, ще заложи на трима състезатели, които доскоро бяха част от тима, домакинстващ в Бистрица, и през лятото преминаха в Хебър - Лазар Марин, Охене и Ангел Бастунов.