Наставникът на Царско село Любослав Пенев призна, че решенията на реферите са повлияли на крайния резултат срещу ЦСКА 1948. Пенев смята, че те трябва да остават незабелязани, но в днешния мач това не е така.

Специалистът също така отново зачекна темата с родния футбол, смятайки, че „фактори” влияят той да се развива добре.

Антон Узунов
53 снимки

„Като игра – нашият отбор игра добре и на ниво. Имаше пропуски, а през втората част бяхме по-уверени и логично изравнихме”, започна Любо Пенев.

„Не само дузпата е дискусионна, а много ситуации. Според мен не бяха правилно отсъдени положения, така че тези въпроси трябва да са към други хора – онези тримата, които трябва да минават максимално незабелязани в мача. Те си правят каквото искат. И това оказа влияние на крайния резултат. Доволен съм от отбора и има неща, които ще се коригират. Ще направим изводите, но лошото е, че години наред има фактори, които влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще видим какъв е пътят в скоро време”, коментира Пенев.

„Искам да вкарваме голове и да подобрим това. Може би ни е грешна формулата – бачкане и така, това е рецептата. Няма да ви кажа дали търсим нови хора”, завърши Любо Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.