ЦСКА 1948 представи новия си треньор Любослав Пенев. Ел Голеадор заяви, че целите на „червените” са високи, а той е спокоен, че нещата ще се получат.

„За мен е важно, че отборът иска да се развива, да надгражда, има високи цели. Има място за развитие. Това е важно за треньора – да бъде на по-високо ниво всяка година. Целите на ръководството са високи, а моите са още по-високи. На отборите си поставям най-високите цели. Много е важно футболистите да играят с мисълта за победа, да имат манталитет на победители. Мачовете и тренировките не трябва да са в ниска динамика. Това ще се постигне и ще имаме прекрасни резултати”, каза Пенев.

Антон Узунов
14 снимки

„Щабът ми е същият, с който работих в последните месеци. Искам да работя с високи цели, трябва да има конкуренция и да работят под футболно напрежение. Започват 11, след това ще има смени, другият мач може и друга група. Ще направим сериозна подготовка и от първия мач трябва да се представяме добре. Къса е почивката, но ще почиват повече за Коледа”, добави той.

„Наясно съм с всичко, въпреки това работим по тези въпроси. От днес започваме медицински прегледи, 4 дни, след това отиваме на подготовка в Банско. В трансферен период сме, ще има информации. Ще продължим да залагаме и на българи, няма да се отказваме от развитието на школата. Това е важно и държим на школата. Селекцията ще е според възможностите. Най-важен е профилът на футболистите и къде ще са полезни. Очакваме необходимото и точно развитие на тези футболисти”.

„Договорът е за две години, с малко повече правомощия. Първият отбор е ясен, но и отговорности към втория, третия отбор и школата. Нещата ще се получат. Спокоен съм, нямам притеснения”, заяви Пенев.