Левски организира поредна "Синя фиеста" преди домакинството на Черно море от 14-ия кръг на efbet Лига тази неделя. Събитието стартира в 14:00 часа, а от 15 до 16 часа автографи ще раздава любимецът на феновете от недалечното минало - Александър Александров - Кривия. Двубоят с "моряците" на стадион "Георги Аспарухов" започва в 16:30ч.
 
Ето какво написаха "сините":
 
"Левскари,
 
В неделя ни чака поредната здрава битка с отбора на "Черно море! Елате да се подготвим заедно с поредната "Синя Фиеста", която стартира в 14:00!
 
Гост ще бъде един от най-техничните халфове, които са радвали феновете - Александър Александров - Кривия. "Синият" любимец ще раздава автографи пред Сектор "А" от 15:00 до 16:00 часа!
 
Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.
 
Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят на вкусна храна и освежаващи напитки.
 
Клубният магазин ще работи за вас, като там ще можете да закупите артикули на любимия си тим!
 
"Синя фиеста" е за всички левскари!
 
Елате да загреем заедно за мача!