Ръководството на Левски информира, че кампанията за абонаментни карти през пролетния дял от шампионата, вече стартира.

Ето какво написаха „сините” в официалния си сайт:

Левскари,

Отново имате възможност да засвидетелствате своята безрезервна любов към „Левски“ така, както го правихте през целия първи полусезон, както сте го правили винаги. В навечерието на 110-годишния си юбилей нашата голяма любов „Левски“ се нуждае от Вас повече от всякога. Рамо до рамо, можем да постигнем всичко и да си осигурим нови незабравими „сини“ вечери през следващия сезон.

Абонаментната карта е не само пропуск за футболните срещи в нашия дом, но и един от най-големите жестове на морална и финансова подкрепа към любимия клуб.

От днес, 17 януари, стартира кампанията по продажба на абонаментни карти за пролетния дял на  сезон 2023/2024 – в официалния магазин на клуба на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов и онлайн fanshop.levski.bg – https://bit.ly/3O6hjyj .

Тя ще важи за всеки домакински мач на отбора до края на сезона. Децата до 14 години и хората над 65 годишна възраст могат да запазят своето място на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ на половин цена. Привържениците с ТЕЛК от 50% и нагоре също ползват 50% намаление от цените на картите.

Притежателите на членски карти за 2024 година, които желаят да си закупят нова абонаментна карта следва да използват бутон „ОТСТЪПКА С ЧЛЕНСКА КАРТА“ при поръчката и на fanshop.levski.bg.

Всеки един притежател на абонаментна карта за сезон 2023/2024 г. получава 10% отстъпка при закупуване на артикули от официалния магазин на „ПФК Левски“.

Притежателите на абонаментни карти за сезон 2023/2024 ще имат отстъпка при закупване на карти за следващия сезон – сезонът на 110-годишния юбилей на клуба.

Още подробности и цени може да видите ТУК!