Левски почти сигурно ще продаде централния защитник Хосе Кордоба по време на паузата в шампионата. Бранителят е желан от няколко отбора и шефовете на "Герена" са готови да се разделят с един от основните си играчи, за да влязат свежи средства в касата.

Засилен интерес към защитника има от страна на балканските грандове Бешикташ и Панатинайкос, като се очаква истанбулските орли скоро да предложат своята оферта. Наскоро се появи информация и за такъв от страна на германския Айнтрахт Франкфурт. Това бе съобщено от италианския журналист Матео Морето, който работи в Relevo.

Оферта за панамския национал дойде и от руския Ростов. Тя е на стойност 2 милиона евро. Предложението ще бъде разгледано от ръководството на сините. Интересното е, че през миналата зима Кордоба бе желан и от Сочи. Тогава руснаците бяха готови да извадят 2,5 милиона евро плюс 10 процента от евентуална бъдеща продажба на бранителя.

През този сезон Хосе Кордоба изигра 24 мача във всички турнири с екипа за Левски и продължава да бъде ключов футболист. Трансферната му цена е около 3 милиона евро, а договорът му със сините е до 2025-а година.