Ръководството на Левски продължава да работи усилено по зимните трансфери. “Сините ”вече подписаха със Стайн Спиерингс, но не и с Йозеф Хушбауер от Славия Прага. Агентът му призна, че предложението от “Герена” е било най-атрактивно, но двата клуба не са успели да намерят общ език. Така клиентът му до лятото ще бъде играч на Динамо Дрезден, с който Славия Прага постигна сделка.

В момента 26-кратните шампиони на България са започнали преговори с играч, който има идентична визитка като тази на Хушбауер. Успоредно с това се водят разговори и с бранител, от какъвто Петър Хубчев също има нужда. Двамата набелязани не са свободни агенти и за тях ще трябва да се води продължителна битка, както с клубовете им, така и с други заинтересовани отбори.

На “Герена” се надяват, че до началото на подготовката в Алания ще могат да зарадват Петър Хубчев с още едно ново попълнение. До този момент “сините” привлякоха Стайн Спиерингс, Симеон Славчев и Деян Лозев, за които ще бъдат платени на вноски около 300 хил. лева./Меридиан мач