Левски изглежда ще се размине с поредна трансферна цел за тази зима. След като стана ясно, че едва ли ще успеят да се подсилят с Ивелин Попов, Кристиан Димитров, Тодор Неделев и Симеон Славчев, сега изглежда се разминават и с крайния защитник на Арда Деян Лозев.

Един от водещите футболисти на тима от Кърджали ще продължи кариерата си в чужбина от януари. Към десния флангови футболист, който може да играе като защитник и крило, има сериозен интерес от "Герена", но той предпочита да пробва силите си в по-добро първенство.

Лозев е един от най-постоянните футболисти на новака в елита от началото на сезона. Той минава и за един от любимците на Стамен Белчев, с когото са работили заедно още от Хасково. Според вестник "Меридиан мач", той дори вече е спазарен за чужбина 

Заради добрите си игри Деян Лозев получи повиквателна от Красимир Балъков за националния отбор на България, но все още не е записал официален дебют за "лъвовете". Лозев направи приличен мач срещу ЦСКА в неделя на стадион "Локомотив".